DESPRE NOI

responsive web templates
Mobirise


EXPERIENTA UNUI LIDER

Primul tavan extensibil a fost produs de Normalu în 1969. Marca Barrisol a fost creată în 1975. Astăzi, întreaga colecţie de Barrisol cuprinde peste 20 de sisteme unice de tavane extensibile.

Universul Barrisol oferă o gamă completă de produse pentru arhitecţi, designeri şi artişti, dar şi pentru consumatori finali. Fiecare membrană Barrisol poartă angajamentul Normalu şi garanţia calităţii şi a longevităţii. 

Puterea inovaţiei

Pentru Barrisol, utilizarea tehnologiei pentru a-şi perfecţiona continuu produsele şi procesele i-a permis să fie în permanenţă în faţa competitorilor.
De la înfiinţarea companiei au fost acordate mai mult de 80 de brevete.

Prin crearea de noi standarde şi proceduri în industrie, Barrisol Normalu continuă să-şi consolideze poziţia de lider mondial în tavane extensibile.  

Reţeaua Barrisol cuprinde peste 1200 de parteneri de pe 5 continente, în mai mult de 145 de ţări.
Experienţa internatională şi prezenţa locală asigură calitatea proiectului tău.

Mobirise
Mobirise

Incepand cu anul 2013, THETA-Intermedio General Grup, este reprezentant unic al produselor BARRISOL in Romania.

Pornita din ambitia de a face lucrurile "altfel",  Theta a reusit în cei 10 ani de existenta, sa se impuna ca un PARTENER de valoare în relatia cu arhitectii, designerii de interior si beneficiarii finali. Investim în permanenta în tehnologii noi si know-how, în oameni de valoare si în parteneriate pe termen lung.